Anselm Oome: thuis in uw eigen kamer

Kasten zijn de sleutel tot een opgeruimd en net huis. Maar hoe gebruik je nou alle ruimte die uw huis te bieden heeft? Schuine daken en scheve hoeken brengen u misschien wel veel problemen op met het uitzoeken van een slaapkamerinterieur. Of misschien heeft u nog steeds niet gevonden wat u eigenlijk zoekt. Bij Anselm Oome maken we onder andere slaapkamerkasten op maat.
Het maakt niet uit of u net bent verhuisd, een zolderkamer overheeft of een inloopkast wil maken van één van de inmiddels lege kinderkamers, bij Anselm Oome kunt u met al uw interieurvragen terecht. Anselm Oome is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kasten. Bij Anselm Oome zijn er oneindig veel mogelijkheden om een kast te laten voldoen aan uw voorkeur. Zelfs in scheve hoeken of slaapkamers met schuine daken kan Anselm Oome voorzien in uw behoefte aan opbergruimte. Er wordt dus niet alleen nagedacht over een handige oplossing voor uw probleem, stijl maakt altijd deel uit van de oplossing. Wellicht wilt u ook een slaapkamerkast laten maken? Bekijk hieronder enkele uiteenlopende slaapkamerinrichting projecten die wij eerder realiseerden en lees hieronder door voor de mogelijkheden.

Slaapkamerkasten op maat

Anselm Oome is gespecialiseerd in slaapkamerkasten op maat, inloopkasten op maat en schuifdeurkasten op maat. Anselm Oome zou ook graag voor u een slaapkamerkast bouwen. Denk ook eens aan een kastenwand in de slaapkamer. Zou het niet mooi zijn om al uw kleine bezittingen te kunnen ordenen en opruimen? Een kast laten maken speciaal voor uw kamer is een mooie oplossing.

complete-slaapkamerinrichting
slaapkamer-inrichting-wastafels

Simpele en toch handige zolderoplossingen

Slaapt u op zolder en wilt u daar veel meer kastruimte? U kan een kledingkast op maat laten maken. Ansel Oome is een expert in schuine daken, zodat een mooie, passende kast geen probleem meer is. Slaapkamerkasten op maat zorgen voor een stuk minder problemen in huis. U verliest geen ruimte door onnodige kieren tussen kasten en u kunt gebruik maken van ieder hoekje. U kunt zelfs een kast laten bouwen waar u eigenlijk dacht dat er geen ruimte voor was, bijvoorbeeld boven of onder uw bed of bijvoorbeeld langs de muur. Misschien zoekt u een oplossing voor de complete zolder slaapkamer inrichting. Niks is te gek.

Eindeloze mogelijkheden

Niet alleen slaapkamerkasten op maat zijn uit te besteden aan Anselm Oome, maar denk ook eens aan een kledingkast op maat. Altijd al gedroomd van een georganiseerde plek waar u al uw kleding in één oogopslag kan bekijken? Ondanks dat er misschien weinig ruimte is, kan er met een inbouwkast op maat, een schuifdeurkast op maat of zelfs een inloopkast op maat veel verschil worden gemaakt.

Slaapkamer interieur op maat

Behalve een kledingkast op maat laten maken, kan u ook een volledig interieur voor uw slaapkamer laten maken door Anselm Oome. Anselm Oome kan naast kasten ook een bijbehorende bedden op maat maken, waardoor u geen rekening meer hoeft te houden met afmetingen van meubels. Daarnaast past een bed op maat perfect bij andere meubels die u bij Anselm Oome kan laten maken. Zo vormt uw kamer één geheel. Daarnaast kunt u voor al uw slaapkamerinterieur wensen terecht  bij Anselm Oome. Denk bijvoorbeeld aan kleur, formaat, materiaal.

Heeft u interesse in een slaapkamer interieur op maat van Anselm Oome?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u om samen met u uw eisen en wensen voor uw slaapkamer door te nemen.

Een sfeerimpressie van onze slaapkamerkasten op maat

Meer informatie over onze slaapkamerkasten op maat? Neem dan contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beoordeling 9.5 gebaseerd op 13 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist