Anselm Oome haard meubelen

Haardmeubelen zijn sfeermakers, de manier om uw huiskamer te voorzien van warmte, licht en een intieme, gezellige sfeer. Wie houdt er niet van het sfeervolle en aangename licht en van de natuurlijke warmte die een vuur geeft? Een open haard meubel trekt altijd de aandacht van familie en bezoekers, en menige gezellige avond zal doorgebracht worden voor een sfeervol haardvuur.

Gashaard meubel

Dit gashaard meubel past naadloos binnen het interieur van deze huiskamer. Het is een gashaard meubel, dat gezellig licht en warmte geeft en tegelijk de inrichting verfraait.

Vele mogelijkheden bij Anselm Oome

Bij een haardmeubel denkt men al snel aan een eenvoudige inham in een stenen muur met een rek ervoor. Maar er zijn vele manieren om een open haardmeubel in een huiskamer te integreren. Zo kunt u kiezen voor een tv meubel met haard of een wandmeubel met haard. Anselm Oome maakt uw haardmeubel op maat; het past dan perfect bij de stijl van uw huiskamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, want u kunt ook kiezen voor verschillende materialen. Zo kunnen wij een haardmeubel maken van MDF, met bewerkingen voor hoogglans, zijdeglans of mat, massief eiken en melamine (hpl). Voor elke stijl is er een haardmeubel te vinden.

Gashaard meubel

Dit gashaard meubel past naadloos binnen het interieur van deze huiskamer. Het is een gashaard meubel, dat gezellig licht en warmte geeft en tegelijk de inrichting verfraait.

Gashaard tv meubel

Terwijl u televisie kijkt, kunt u ook regelmatig een blik werpen op uw prachtige open haard. Dat maakt dit tv meubel met haard mogelijk. Met uw gezin gezellig op de bank, met een mooie serie en een romantisch vuur. Dat is een perfecte avond!

Haardmeubel

In deze huiskamer zijn veel strakke lijnen gebruikt. Deze combinatie tv meubel met open haard laat zien dat een haardmeubel niet ouderwets hoeft te zijn. Deze combinatie is van een prachtig, modern design, waardoor men kan genieten van een een avondje televisie kijken, terwijl ook de haard goed in beeld is.

Open haard tv meubel

In deze opstelling is de gashaard meubel mooi verwerkt in de wand, naast de televisie. Deze sfeervolle haard is wel aanwezig, maar is redelijk van formaat en niet opzichtig. Dit soort haarden past in elk interieur.

Open haardmeubel

Een haardmeubel zoals dit kan volgens uw wensen speciaal gemaakt worden. Wij houden rekening met de stijl van uw huiskamer en zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt. Een haardmeubel op maat kan de open haard van uw dromen worden.

Haardmeubel met tv lift

Bovenstaand haardmeubel met tv lift is strak afgewerkt en vormt samen met de elektrisch inschuifbare televisie de blikvanger van de ruimte. De haard zal het middelpunt van de huiskamer zijn, waar de hele familie graag bij vertoeft. Ook kinderen zijn dol op de gezellige haard en zullen er veilig in de buurt kunnen spelen.

Tv meubel met open haard

Deze prachtige haard vergroot de sfeer van de ruimte alleen maar, en door de manier waarop de haard geplaatst is, bovenop het meubel, is het een bijzondere toevoeging aan uw huiskamer die zeker de aandacht zal trekken.

Wandmeubel met open haard

Een klassiek aangeklede ruimte vraagt om een stijlvolle haard. Dit grote wandmeubel is prachtig afgewerkt met een mooie, centraal geplaatste haard. Als u ook zo’n prachtig wandmeubel met haard zou willen, kunt u bij ons terecht. Vertel ons uw wensen en we zorgen voor deze mooie aankleding van uw huiskamer.

Open haardmeubel op maat

Heeft u interesse in een open haard meubel op maat? Neem contact op met Anselm Oome via onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel contact met u opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beoordeling 9.5 gebaseerd op 13 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist