Uw woonkamer in goede handen. Anselm Oome complete woonkamer inrichting

De woonkamer is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Het is de plek waar u vaak bent en gasten ontvangt. De woonkamer moet daarom echt bij uw stijl passen. Als je thuis komt moet u zich ook echt thuis voelen in de woonkamer. Anselm Oome kan u helpen er voor te zorgen dat uw complete huiskamer inrichting op uw smaak en stijl worden afgesteld.

Anselm Oome is al jaren actief op het gebied van interieurbetimmeringen en meubelmakerij. Met veel ervaring en echt vakmanschap kunnen we elke klus klaren. Wij leveren maatwerk interieur; inrichting en meubels precies passend voor het complete interieur van uw woonkamer. Dus niet meer iets kopen en hopen dat het past en passen en meten om de meubels in de woonkamer te krijgen. Met een maatwerk interieur weet u zeker dat alle meubels in huis passen, bij elkaar passen én bij u passen.

In samenwerking met de opdrachtgever kunnen we een plan op maat maken voor de woonkamer. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Met complete woonkamer inrichting bedoelen wij ook echt compleet: van wandkasten tot dressoirs, van tv-meubels tot haardmeubels, inbouwkasten, boekenkasten en lambrisering; wij leveren het allemaal.

Met de foto’s van complete interieurs woonkamer hieronder kunt u vast inspiratie op doen.

Strakke kast met veel opbergruimte

Opbergruimte kan er bijna niet genoeg zijn. Met deze kast stopt u alles netjes geordend weg in de verschillende vakken, terwijl het van buiten er super strak uit ziet.

Tv-meubel met hoek

Dit unieke design gaat een hoekje om. Het is gemaakt zodat het past in uw complete huiskamer inrichting. Ook handig is de ruimte onder de kast, waar bijvoorbeeld boxen kunnen worden geplaatst en waardoor u de vloer makkelijk schoon kan houden.

Lange boekenkast met zowel open als gesloten vakken

Sommige dingen wilt u graag altijd in het zicht hebben, zoals de mooie collectie boeken. Andere spullen mogen best netjes achter een deur opgeborgen zijn. Met interieur maatwerk kan een kast worden gemaakt waarin je kan showen en kan opbergen. Deze kast is zelfs zo gemaakt dat hij de hele lengte van de muur bestrijkt.

Moderne inrichting

Doordat Anselm Oome hier de complete woninginrichting leverde, past alles perfect bij elkaar.

Tv-meubel met gesloten kasten

Er staan vaak veel spulletjes rondom een tv, denk maar aan de kastjes die nodig zijn voor tv, spelcomputers, films en games. Met een tv-meubel dat op maat is gemaakt voor uw complete woninginrichting heeft u alles bij elkaar en netjes opgeborgen.

Perfect ingebouwde kast

Standaard kasten hebben standaard afmetingen en passen daardoor niet in de gekke inhammetjes van uw huis. Met op maat gemaakte meubels en complete wooninrichting kunt u ook dit soort plekken perfect benutten.

Hoge kast; half open en half gesloten

Met onze complete interieurs woonkamer zijn er heel veel mogelijkheden in kleuren en materialen. Zo maken wij een complete woonkamer inrichting waarin alles bij elkaar past.

Tv-meubel met boekenkast

Op deze manier kunt u altijd uw gehele collectie van boeken en films bewonderen.

Lambrisering van wandmeubel

Een heel mooi afgewerkt wandmeubel staat niet alleen heel erg mooi, het is ook nog eens functioneel. Het maakt uw complete woonkamer inrichting af.

Met hout bedekte inbouwkast

Schitterende met hout bedekte inbouwgkast met een strakke afwerking. Zo’n inbouwkast is alleen mogelijk met interieur maatwerk.

Laag tv-meubel

Een tv-meubel hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Met een laag tv-meubel heb je nog steeds een groot deel van de muur vrij. Het meubel is perfect afgewerkt zodat het past bij het complete woonkamer interieur.

Gelambriseerd tv-meubel met tv-lift

Ook tv-meubels kunnen gelambriseerd worden voor een klassieke look. De tv kan volledig in het tv meubel verdwijnen.

Zwevende wandkast

Een zwevende wandkast staat niet alleen heel chique, het is ook heel praktisch in het onderhoud.

Wand lambrisering

Lambrisering geeft een klassieke, stijlvolle look aan elke kamer.

Zwevende wandkast

Met een zwevende wandkast heb je opslagruimte die bijna niet opvalt, het hoort volledig bij je complete huiskamer inrichting.

Wandvullende boekenkast

Geen boekenkasten meer die net niet passen. Met een maatwerk interieur boekenkast door Anselm Oome sluit de kast perfect aan op de complete wooninrichting. De boekenkast hoort gewoon op die plek, omdat hij er voor gemaakt is.

Interesse in een complete woonkamer inrichting?

Neem contact op via onderstaand contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan om met u uw wensen voor uw complete wooninrichting door te nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beoordeling 9.5 gebaseerd op 13 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist