Teak boomstamtafel

De tafel die u in uw woning of kantoor zet, bepaalt voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Door een unieke tafel met sfeervolle uitstraling aan te schaffen, kunt u het interieur van uw woning of kantoorpand een flinke boost geven. Bent u op zoek naar een unieke tafel met een natuurlijke uitstraling? Dan is onze teak boomstamtafel wellicht iets voor u.

De teak boomstamtafel: een korte introductie

Teakhout is een houtsoort die voornamelijk uit Zuidoost-Azië komt. Het hout is afkomstig van zogeheten teakbomen, die van nature veel in dit gebied voorkomen en hier ook aanvullend geplant worden. De teakhouten tafel van Anselm Oome wordt gemaakt van het beste teakhout, waardoor de tafel een prachtige uitstraling heeft en van hoge kwaliteit is.

U schaft een teak boomstamtafel op maat aan als u een hoogwaardige tafel aan wilt schaffen met een natuurlijke, sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Omdat de tafel van het beste hout gemaakt is, ziet het meubel er hoogwaardig, luxueus en op en top natuurlijk uit.

Bij het produceren van uw teak eetkamertafel, heeft u diverse mogelijkheden om een prachtige teakhouten tafel op maat te laten maken. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot de afmetingen van het teakhouten tafelblad, maar ook kunnen we de tafels met verschillende onderstellen leveren. Welke mogelijkheden dit zijn, leest u hieronder. Bekijk de vele mogelijkheden van onze boomstamtafels van teakhout en bepaal voor uzelf welke optie het beste bij u en uw interieur past. De teakhouten tafel wordt geleverd voor een prijs vanaf 1500 euro, inclusief levering van de tafel.

 

teak boomstamtafel

teak-boomstam tafel

teak-houten-eettafel

teak-eettafel

teakhouten-eettafel

De teak eettafel met kruis poot

De eerste mogelijkheid die u hebt bij het op maat laten ontwikkelen van uw eigen teak boomstamtafel op maat, is de boomstamtafel met kruis poot. Kiest u voor deze tafel, dan neemt u een tafel af met een opvallende kruis poot aan de uiteinden van de tafel. Het gaat om twee grote poten, die de tafel een extra stoere uitstraling geven.

De teak boomstamtafel met spiderpoot

U kunt er ook voor kiezen een eetkamertafel teak met spiderpoot af te nemen. In dit geval worden er geen poten aan de uiteinden van de tafel geplaatst, maar vindt u de poot van de tafel in het midden van het meubelstuk. De spiderpoot wordt niet voor niets zo genoemd, maar lijkt een beetje op het lijfje van een spin. Een unieke poot voor uw tafel, die de teakhouten eettafel een unieke uitstraling geeft.

De teak eettafel met trapeze

De eetkamertafel teak met trapeze wordt tevens uitgevoerd met twee opvallende poten aan de uiteinden van de tafel. Deze poten zien er anders uit dan de kruis poten van de eerste optie, aangezien de poten de vorm van hebben van een trapeze. De poten zijn gemaakt van dik staal, waardoor ze extra opvallen onder uw prachtige houten tafel.

De teak boomstamtafel met u poot

De teakhouten eettafel met u poot heeft wat weg van de boomstamtafel met trapeze, maar dan zijn de poten net iets strakker vormgegeven dan de trapeze poten. Waar de trapeze poten een vrij speelse vorm hebben, zijn de u poten helemaal recht.

De teak boomstamtafel met u strip

Een optie die weer een beetje op de teakhouten eettafel met u poten lijkt, is de tafel met u strip poten. Deze poten hebben dezelfde vorm als de u poten van de tafel, maar zijn net iets dunner en dus minder opvallend onder het meubelstuk.

De teak boomstamtafel met zandloper poten

Tot slot kunt u bij het afnemen van uw eigen eetkamertafel teak ook kiezen voor een tafel met zandloper poten. Deze unieke poten hebben de vorm van een zandloper en geven de tafel hierdoor een extra bijzondere uitstraling. Ideaal als u extra opvallende poten onder de tafel wil laten plaatsen, voor een bijzonder plaatje in uw interieur.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de teakhouten boomstamtafels die wij voor u kunnen maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier. Wilt u uw eigen teak boomstamtafel op maat bestellen, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beoordeling 9.8 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist